Sale!
, , , ,

Diadema mireasă model coroană, Anne, placată aur alb, zirconii cubice, perle

660.25 lei

Diadema mireasă model coroană, din aliaj metalic rodiat, placată aur alb, decorată cu perle și zirconii cubice

Stoc epuizat

  • Transport gratuit la comenzile peste 500 RON
  • Drept de retur 14 zile
  • Garantia calitatii
  • Plati securizate
Checkout în siguranță garantat

Descriere

Diadema mireasă model coroană Anne poate fi considerată cel mai important accesoriu pentru o mireasă în ziua nunții.

Această diademă regală este fabricată dintr-un aliaj metalic rodiat, placată cu aur alb, și decorată cu aplicații de zirconii cubice și perle.

Designul opulent al acestei diademe impresionează cu siguranță orice privitor, dar mireasa care o poartă se va simți cu adevărat ca o regină în ziua nunții sale.

Diadema mireasă model coroană Anne este concepută pentru a completa perfect orice ținută de mireasă, cu toate că este mai potrivită pentru rochiile de mireasă cu detalii mai sofisticate și cu decolteuri mai adânci.

Diadema este realizată cu o atenție deosebită la detalii. Zirconiile cubice și perlele au fost atent alese pentru a crea o combinație elegantă și sofisticată de culori.

Aplicațiile de perle adaugă un farmec subtil acestei diademe regale și transformă această bijuterie într-o piesă unică, deosebită.

În plus, această diademă mireasă este suficient de mare pentru a fi observată din orice colț al încăperii și pentru a atrage toate privirile asupra miresei.

Este perfectă pentru a fi purtată într-o ceremonie de nuntă mai formală, precum și pentru o nuntă cu tematică regală.

Diadema mireasă model coroană Anne este un accesoriu uimitor și sofisticat pentru orice mireasă care își dorește să se simtă ca o adevărată regină în ziua nunții sale.

Fabricată din materiale de înaltă calitate, această bijuterie își va păstra frumusețea și strălucirea timp de mulți ani, reprezentând un simbol al acestei zile speciale și a iubirii care o însoțește.

Diametru produs 16 cm.

Lățime 5 cm.

Prindere cu agrafe.

 

Informații suplimentare

Aplicație

Perlă, Zirconiu cubic

Material

Placat aur alb

Culoare

Alb

Shopping Cart