Broșa model frunză, placată cu aur galben, decorată cu zirconii cubice, Ellisem

155.00 lei

Broșa model frunză, placată cu aur galben, decorată cu zirconii cubice, Ellisem

Stoc epuizat

SKU: 8008 Categorie:
  • Transport gratuit la comenzile peste 500 RON
  • Drept de retur 14 zile
  • Garantia calitatii
  • Plati securizate
Checkout în siguranță garantat

Descriere

Broșa model frunză, placată cu aur galben și decorată cu aplicații de zirconii cubice este un accesoriu de modă de înaltă calitate, care aduce un plus de strălucire și eleganță oricărei ținute.

Acest model unic are forma unei frunze și este plin de detalii fine și strălucitoare. Aplicațiile de zirconii cubice de diferite forme și dimensiuni reflectă lumina, fapt ce conferă accesoriului o strălucire de diamant.

Placarea cu aur galben joacă un rol important în designul și aspectul unei broșe. Acest proces adaugă un strat subțire de aur peste un material de bază, cum ar fi aliajul de zinc, care poate fi mai accesibil din punct de vedere al costului.

Aurul galben oferă o culoare luxuriantă și sofisticată, ce creează un aspect premium al broșei. De asemenea, acest proces poate fi utilizat pentru a proteja materialele de bază de factorii externi, cum ar fi umezeala și zgârieturile.

Placarea cu aur galben poate, de asemenea, îmbunătăți durabilitatea și rezistența broșei la oxidare, îngălbenire și alte forme de deteriorare. De aceea, o broșă placată cu aur galben este un accesoriu de durată și poate fi purtată în mod frecvent fără a se deteriora sau a-și pierde aspectul.

Această broșă poate fi purtată cu ușurință la diverse evenimente, de la nunți, la serate sau chiar la birou, fiind un accesoriu versatil și elegant, ce va scoate din anonimat orice ținută.

 

Informații suplimentare

Greutate1 kg
Culoare

Auriu

Material

Placat Aur Galben

Lungime

9 cm

Latime

3,5 cm

Aplicație

Zirconiu cubic

Shopping Cart